Nå blir det byggestart av trimtrapp i Holåsen!

Byggemeldingen er godkjent, og kommunal forhåndsgodkjenning i forhold til spillemidler er nå OK. Det vil si at det nå er tillatt å starte bygging av trimtrappa i Holåsen.
Parallelt med søknadsprosessen har bakken blitt ryddet for kratt og trær, i tillegg har velforeningene planlagt og prosjektert anlegget. Og nå starter dugnadene med selve byggingen av trappa.
Idrettslaget vil bidra i dette arbeidet, og vi ønsker at lagets medlemmer og framtidige aktive brukere av trimtrappa blir med på dugnadene.
Send SMS til Ann Helen Sørmo, tlf, 9170 9170  for å melde deg på sommerens artigste byggeprosjekt!

Her blir det muligheter for helse, trivsel, trim og melkesyre i hvert trappetrinn!

Mvh Stig