Åpning BMX banen

Offisiell åpning søndag 15. juni.

I forbindelse med byggingen av ny kunstgressbane som åpnet høsten 2012, fikk idrettslaget sponsormidler øremerket utvikling av Reemyra. Det ble da lagt vekt på uorganisert aktivitet.

Etter mange hundretalls dugnadstimer med snekring, gjerdebygging og gruslegging, ser prosjektleder for BMX-banen, Stig Søraker, nå konturene av et nytt praktanlegg på Reemyra.

– Mange har stått på for at vi skal få banen klar nå før sommeren, sier Søraker til Levanger-Avisa.

Søraker har hatt hovedansvaret for administreringen av banebyggingen. Hans Bremer Mejdal har vært dugnadsbas.

– Selv om det er satt av midler til banen, er vi ennå ikke i mål med finansieringen. Vi håper at blant andre kommunen ser verdien av et slikt anlegg og er villig til å bidra, sier Søraker.

Idrettslaget jobber også for å få opp flere sittebenker og lekeapparat for de minste på området. I tillegg jobbes det for å anlegge en skateboardbane på Reemyra i 2015-16.

BMX-banen vil være åpen for alle, men all ferdsel på anlegget skjer på eget ansvar, påpeker Søraker.

– Og husk at det er hjelmpåbud.

Anlegget åpnes med en offisiell markering søndag 15. juni klokka 14.00.

– Da blir det kaffesalg, underholdning og demonstrasjon av banen. Vi håper å få hit noen proffe syklister som kan vise fram noen triks for de som kommer for å overvære åpningen, inviterer Jørgen Pedersen.