Generell info

Info 1

Skogn har fått arrangsjementet når G16 skal spille sin kvalifisering til Bring 6. og 7. september. De er i gruppe med: Skogn, Asker, Herkules og Årstad. Beste lag kommer direkte med i serien, nr to og tre spiller ekstra kvalik 4.-5.oktober mens dårligste lage ryker ut.

Samme helg er det også kvalifisering til Bring for J16 og kvalifisering til LERØYserien (landserien) for J18. Her stiller LHK med sine jenter i begge seriene og nessegutten i Bring.
LHK skal arr. og spille sine kamper i Levanger.

Sett av helga!!!!

Info 2

Skogns G18-lag skal spille om kvalifisering til LERØYSERIEN (landserien) 4. og 5.oktober. Arr. er bekkelaget og puljen er: Bekkelaget, Sandefjord, Sverresborg og Skogn De to beste lagene kommer med i serien.

Spennende tider i vente!!!

Info 3

SKOGN IL har vært så heldig å få arr. Gjensidigestiftelsen sin Håndballskole i høstferien!!!!!

Mer info kommer

Berit Ronglan