Pusser opp klubbhuset

Fotballgruppa er i full gang med å pusse opp klubbhuset på Reemyra.

Fotballgruppa er i full gang med å pusse opp klubbhuset på Reemyra.

Dugnadsjobben startet like over nyttår og de er allerede godt i gang med oppussing av garderober med legging av flis i dusjene.

Denne uka startet de også med flytting og montering av nytt kjøkken. Møterommet blir dermed mye større enn tidligere.

– Oppmøte og dugnadsinnsatsen er upåklagelig. Det er folk som stiller opp hver kveld og vi ser nå at det virkelig begynner å ta form, sier nyvalgt leder i fotballgruppa, Stig Arild Lunde.

– Når vi er ferdig med oppussingen er målet at vi skal leie ut lokalet til private lag og samlinger for en gunstig pris. Folk har allerede meldt sin interesse, sier Lunde.

Fotballgruppa arrangerer faste dugnadskvelder hver torsdag fra klokka 18.00 for de som ønsker å bidra.

DSC_6871

Dugnadsgjeng: Stig Arild Lunde (f.v.). Kenneth Gausen, John Ola Hovdal og Øystein Veske.