TINE FOTBALLSKOLE

Skogn IL gjentar suksessen fra i fjor og arrangerer Tine Fotballskole 12-14. aug. i år igjen.

I fjor gikk det meget bra, mye takket være instruktører fra J/G 16, samt junior som stilte opp.

Vi er like avhengig i år til å få hjelp fra J/G 16 til å arrangere fotballskolen. Dette er en flott erfaring å få med seg samt at det gir god inntekt til klubben som gjør at vi kan ha et godt idrettstilbud til ungdommen.

Terje Dalen og jeg er sportslig ansvarlig for fotballskolen og ber om at J/G 16 spillere stiller på møte mandag 18. mai kl 2100 på klubbhuset. Det vil bare bli en times møte, men det er viktig at alle kommer og at det er avklart at spillerene er hjemme den 12-14. aug og kan forplikte seg.

Håper på god respons på dette, så gjør det jobben med fotballskolen enklere og bedre.

Øystein Veske
Skogn IL Fotballavd.