– Fryktelig trist for klubben

Klubbhuset på Reemyra fikk store materielle skader etter brannen natt til lørdag.

-Det var et trist syn som møtte oss i natt og i morgentimene. Vi skal være forsiktig med å konkludere for tidlig, men det kan se ut som at klubbhuset er totalskadd, sier leder i Skogn IL, Stig Søraker.

Usikker på brannårsak

Brannen ble meldt til nødetatene klokka 03.15 ifølge Innherred.no og var slukket én time senere. Ut i fra en rask vurdering på stedet kan det se ut til at brannen har startet på midtre del av bygget.

-Det får bli opp til brannvesen og politi å kommentere en brannårsak. Vi får bare konstatere at klubbhuset med garderober og kiosk er ubrukelig resten av fotballsesongen. Vi starter allerede nå jobben med å danne oss et overblikk over skadeomfanget og sikre verdier, sier Søraker.

Jobber med midlertidige løsninger

Kioskansvarlig Elin K. Stene har en dialog med de som har leid seg inn på klubbhuset for selskap. Leder i fotballgruppa, Harald Røstad, jobber nå med å finne en midlertidig løsning på bruk av garderober og lagerplass. Alle tre var til stede på Reemyra tidlig lørdag morgen.

-Det er fryktelig tist for klubben, spesielt med tanke på at vi nettopp er ferdig med å pusse opp store deler av klubbhus med ny kiosk, møterom og garderober, sier Søraker.

Saken oppklart onsdag

Onsdag 9. august kunne politiet bekrefte at en person er pågrepet i saken og har innrømmet å stå bak ugjerningen. Skogn IL har ingen kommentarer i saken utover det som kommer fram i media: Les mer på Innherred.no.