Praktisk info ang. kampavvikling

Brannen i klubbhuset får dessverre konsekvenser for Skogn IL fotball ifbm. gjennomføring av kamparrangement.

Skogn har henvendt seg til NFF Trøndelag i forbindelse med brann i klubbhuset i helgen.

Dette får dessverre konsekvenser for klubben ifbm. gjennomføring av kamparrangement.

På vegne av Skogn fotball har kretsen sendt ut en felles e-post til alle klubber/kontaktpersoner i avdelingene til Skogn sine lag, utover dette skal all dialog foregå mellom lagene/klubbene.

Klubben har ikke garderober tilgjengelig, og de lagene som har behov for garderober må ta direkte kontakt med lagets kontaktperson eller klubben i god tid før kamp slik at de kan finne en løsning på dette.

De lagene som har kort reiseavstand oppfordres til å komme ferdig skiftet til kamp, da de med lengre reiseavstand må prioriteres ifht. garderober.