Bestilling av sykkeklær

Håpet var å få til bestilling av 51 pakker med sykkelklær og det har vi klart med god margin. Vårt neste mål nå er å få til hele 100 pakker!!!

Oppdatering på status for draktbestilling:

Det er i skrivende stund 71 lovende ryttere som har bestillt «Skogn Pakken». I tillegg er det 4 stk som har bestillt 2 pakker, det er åpning for å bestille 2 pakker for de som ønsker det. Så totalt har vi nå solgt 75 «Skogn pakker».

Håpet var å få til 51 pakker og det har vi klart med god margin. Vårt neste mål nå er å få til hele 100 pakker!!! Oppnår vi dette så kommer vi på høyeste rabbatnivå og klubben slipper å sponse så mye for å klare prisene. Prisen på 2.000,- mot normalt ca. 5.000,- er det lenge til vi klarer å oppnå igjen, så det blir en god stund til det blir bestillt draktsett igjen. Klubben vil kjøpe inn ekstra draktsett for å komme til 100 pakker så eventuelle etternølere også kan kjøpe. Disse vil imidlertid ikke bli tilbudt til samme sponsede pris og klubben vil gå overskudd på disse.

Bestillingsarket er festet øverst på Facebooksiden, så alle kan gå inn å bestille. Jeg har i tillegg lagt inn alle som har gitt beskjed om at de skal ha, men ikke har lagt inn selv.
Dersom noen ikke får til å legge inn selv, er det bare å skrive melding under, så skal jeg legge inn.

Opplysningene som trengs er: Antall pakker og størrelse på Jakke, Bukse, Trøye, Hansker og Skotrekk. Caps og Buff er onsesize. Dette er under Skogn-Pakke (merket orange øverst på arket). Videre til høyre på arket er det mulighet for å bestille utenom pakken, f.eks en enkelt bukse, eller Skogn sokker. De som skal ha bare Skogn pakken skal ikke fylle ut noe der, det er kun de som skal ha ekstra.

Sykkelhuset Levanger har Jakke, Bukse og Trøyer i forskjellige størrelser for de som ønsker å prøve.

Bestillingsfrist setter vi til 14.januar. Vi ønsker imidlertid at flest mulig bestiller raskets mulig, da vi bruker det store volumet til å forhandle med leverandør på prisene.