Siste nytt fra styret

Les referat fra møtet i Arbeidsutvalget for styret i hovedlaget tirsdag 22. mai her.

Referat fra kveldens møte i AU/styret i hovedlaget

Til stede: Ann Helen Sørmo, Johan Helge Sandberg, Roar Enstad, Erlend Malum, Vegard Knudsen.

Idrettsregistreringen

• Innsendt og bekreftet mottatt.

Medlemsregister

• Opplæringskurs for gruppene er gjennomført

Kontingent/økonomi

• Info om kontingent legges ut på hjemmeside/FB
  • Medlemsnett benyttes når det er klart
  • Info om kontingenten 2019 må inn i klubbmagasinet før jul.

Umbroavtalen

• Avtalen er oppsagt med begrunnelse i at hovedlaget ikke skal være tilknyttet en overordnet leverandøravtale. Gruppene gis anledning til å inngå separate avtaler. Retningslinjer for fargebruk/grafisk profil gis av hovedlaget/AU. Grupper/lag oppfordres til å følge disse retningslinjene ved nye bestillinger i 2018.

Klubbmagasin

• Arbeidsgruppe er etablert. Utgis i desember 2018. Informasjon fra hver enkelt gruppe.
2. Nytt klubbhus
  • Prosjektskisse framlagt
  • Endelig planløsning er i det vesentligste klar. Brukermøte (fotball og styrkeløft) er gjennomført.
  • Løsningen må ta høyde for at granulathåndtering i forbindelse med brøyting, kan skje på en godkjent måte. Dette organiseres som eget prosjekt.
  • Presenteres som orienteringssak på styremøte den 12. juni.
3.  Eventuelt
  • Temakveld om spillemidler 31. mai. Stein Arne, Stig og Erlend deltar.
4.   Avslutning
  • Ny dato for neste styremøte blir 12. juni.