Presisering klubbavtale med Intersport

Hovedlaget i Skogn IL har inngått en klubbavtale med Intersport Gigant Levanger.

I vår ble avtalen med Scantrade og Intersport sagt opp etter et styrevedtak i hovedlaget. Årsaken er at undergruppene skal stå fritt til å forhandle egne avtaler etter sine behov og preferanser, og at hovedlaget ikke ønsker å sitte med ansvar for en overordnet avtale som har vist seg være utfordrende å håndheve.

Mens undergruppene (håndball, fotball osv.) nå skal inngå nye avtaler med leverandør og merke for utstyr og bekledning, har hovedlaget valgt å inngå en egen avtale med Intersport Gigant Levanger. Denne gjelder ikke for innkjøp av draktsett etc, men gir alle medlemmer av hovedlaget 20 % på alle varer i butikken. Se presisering i avtalen:

• Avtalen gir alle medlemmer 20 % rabatt på veiledende priser på lagerførte varer. (Gjelder ikke varer som må bestilles.)
  • Unntak er: ved kjøp av gavekort, ammunisjon, våpen, pakkepriser, arbeidspenger ved service / reparasjon, elektronikk, Sykler og sykkeltilbehør.