Status snøforhold Torsbustaden

Det er mange som ser frem til å få gå på ski. Status for vår del er at løypemaskina nå er klargjort for sesongen og første prøvetur ble unnagjort onsdag 5. desember.

Det er mange som ser frem til å få gå på ski. Status for vår del er at løypemaskina nå er klargjort for sesongen og første prøvetur ble unnagjort onsdag 5. desember. Det ble kjørt langs veien ned til Dalelva. Bra med snø halvveis ned, men dårligere etter hvert og noe grus. Fullt mulig å gå på ski, men bruk gamle ski. Det er fremdeles bilkjøring på denne veien og så lenge det ikke er mer snø må det påregnes slik trafikk frem til jul.

Det er foreløpig for lite snø til å begynne kjøring med løypemaskina i løypenettet. I første omgang vil vi prioritere å kjøre snøscooter med rull for å pakke traseen og sørge for at frosten slår seg ned. Lysløypene blir trolig pakket før helga, mens Skjøtingrunden tas i dagslys lørdag/søndag. Da får vi også bedre oversikt over forholdene innover fjellet. Inntil videre gleder vi oss over flotte forhold i Heståsdalen!