Telenorkarusell tirsdag 15.januar kl. 18.00

Snøen kommer tilbake og vi kjører i gang årets Telenorkarusell. Det er et runderenn og går i fristil. Vi regner med å kunne få til ei løype i området ved Torsbustadhytta. Merk at vi nå begynner en halv time tidligere, dette etter ønske fra en del småbarnsforeldre.

Påmelding og utdeling av startnr. i Torsbustadhytta kl. 17.30 – 18.15.

Start under 7 år kl. 18.00.

Start 8 år og eldre kl. 18.30.

De minste går ei kort sløyfe så mange runder de vil.

8 år og eldre går ei løype på ca. 1 km så mange runder de vil (eller orker).

Starkontigent er kr. 100,- og gjelder for alle 4 renn i karusellen. Betales kontant ved påmelding eller med Vipps.

Innlevering av startnr. etter løpet i Torsbustadhytta der det blir saft for deltagerne og muligheter for å få kjøpe kaffe, vaffel og pølse. Også her tar vi Vipps, men forbehold om dårlig mobildekning.