Oppstart allidrett!

Hei og velkommen til nytt skoleår med Allidrett med oppstart allerede førstkommende tirsdag, 26 august for 1-4 klasse! Dessverre blir det ingen miniidrett og åpen hall for dem under skolealder inntil videre da dette er vanskelig med gjeldende smittevernregler.
Alle elever ved Skogn BU fra 1-4 klasse får denne invitasjonen med hjem som ranselpost før helga. Vi gleder oss og er spent på nytt treningsår med Allidrett, med litt andre rammer enn før for å ivareta smittevern.
Vi ønsker alle nye og gamle medlemmer velkommen, her kreves ingen forkunnskaper og det er ingen binding. Allidrett er nå et gratis tilbud, men det er obligatorisk å være medlem i Skogn IL. For å bli medlem i allidretten er det ikke nødvendig å være med på alle treninger om man ikke ønsker, men man kan melde seg på de aktivitetene som er aktuelle.
Det er viktig å melde seg inn i fb-gruppa Allidrett, OG å laste ned SPOND for registrering og få oppdatering på arrangement/aktiviteter. Ta gjerne kontakt for spørsmål!