Kioskinstruks

vaktoppsett kiosken 2015 ferdig (2)

INSTRUKS FOR KIOSKSALG

Kjøkkenet er til bruk for Skogn-I, fotballgruppa under arrangement. Kjøkkenet leies ellers ut sammen med møterom til andre. Dersom noen skal bruke lokalet til møter og lignende skal det gis beskjed til den ansvarlige for utleie – Elin K Stene 97602966

Varer finnes på kjøkkenet, kjølevarer i kjøleskap, frysevarer i fryseren ute i gangen. Disse varene er fotballgruppens eiendom. Utstyr til rengjøring finnes på vaskerommet i klubbhuset.

Før salg skal følgende gjøres:

• Kassen hentes på Bunnpris. Her ligger nøkler til klubbhuset/toalettene
  • Trakt kaffe og kok vann. Fyll på kannene.
  • Steke vafler og ordne syltetøy (kioskvaktene tar med seg ca 2 liter vaffelrøre hver)
  • Klargjøre tralle til salg (kaffe, te, brus, vaffel, syltetøy, kopper, servietter osv)
  • Åpne toaletter i enden av klubbhuset (nøkkel i kassa)

Bruk pappkopper til te, kaffe og saft. Bruk servietter til vaffel.

Ved trallesalg skal følgende produkter selges: (ta med prislista i tralla )

• Kaffe / te / brus / saft
  • Vafler med syltetøy
  • Melkerull / popcorn / potetskruer (med mer, ta med litt av hvert )
  • TRALLEN SKAL BRUKES!!
  • Salg fra luken
  • Alle varer som nevn ovenfor
  • Is
  • Pølse med brød selges kun når det er kamper/turneringer

Etter salg skal følgende gjøres:

• Skrive i loggboka ( hvordan gikk salget, hva solgte best, beskjeder til andre kioskvakter og til styret osv)
  • Tømme og skylle kanner og trakter
  • Tørk av benker og bord (inne hvis brukt)
  • Rydd toalett og gang – vask om nødvendig (ikke garderobene)
  • Sette kjølevarer tilbake i kjøleskap
  • Bære ut søppel
  • Rydde området for søppel – sjekk også utenfor klubbhuset og ved banene
  • Sjekk om det er varer som skal bestilles/skaffes til neste salgsdag – gi beskjed til kioskansvarlige
  • Stenge toalett i enden av klubbhuset
  • Lever kassen på Bunnpris ( ved stenging av kiosk etter kl. 22.00 leveres kassen til en av de som er kioskvakt dagen etter)
  • Skitne kluter legges i bøtte på vaskerommet
  • Kassaoppgjør (se instruks i kassen)

Annet

• Betal ut regninger fra dommere (hvis det er penger i kassen) Husk å legge dommerregningen i kassen som kvittering (se egen instruks i kassen ang. dette)
  • Gi beskjed til kioskansvarlig hvis noe mangler av produkter. Kom gjerne med forslag til andre ting som angår kiosken.

Elin Kristiansen Stene Mbl 97602966

NB!

Det vil bli et par runder med grovvask av kjøkken og møtelokalet i løpet av sesongen. Dette skjer på dugnad. Vi tar kontakt.

Takker og bukker for hjelpen og lykke til med kioskvakta!

Hilsen Fotballstyret i Skogn IL