Laglederinstruks

Lagleder skal:

• Sørge for å ha gyldig politiattest til enhver tid (gyldig i 3år)
  • Ha oversikt over lagets spillere, og rapportere til klubben ved endringer. Endringer omfatter nye spillere som begynner eller spillere som slutter, o.l.
  • Ha oversikt over hvem som har betalt treningsavgift og medlemskontingent. De som ikke har betalt dette kan ikke spille, da de ikke er forsikret.
  • Legge inn laget på Fiks før kamp.
  • Ha det administrative ansvar i forbindelse med informasjon til foreldre/foresatte og spillere.
  • Booke treningstid på bane (med baneansvarlig); lønner seg å gjøre tidlig på året.
  • Ha ansvar for lagets bag med drakter, og førstehjelpsutstyr.
  • Ha ansvar for at spillerne rydder etter seg, både ute og inne.
  • Organisere kioskvakter til oppsatte uker, sette opp disse, delegere ansvar til foreldrene.
  • Lagledere for knøttespillere skal organisere, delegere og få gjennomført knøtteturnering.

Ha ansvar for lagets kampgjennomføring, utenom det sportslige:

• Sørge for å ha vester tilgjengelig tilfelle motstanderlag har samme farge på drakter.
  • Ringe dommer dagen før for å forsikre seg om at han/hun kommer til avtalt tid.
  • Være sikre på at alle som spiller kamp har betalt avgift (forsikring)
  • Sørge for å skrive ut dommerregning, slik at dommer får betalt etter kampslutt.

Dersom lagleder lurer på noe, kan han/hun kontakte styret

Last ned laglederinstruks