Minihåndball

Minihåndball er et håndball-tilbud for barn som går i 1., 2. og 3. klasse. Treningene vil bli basert på ball-lek.

Håndball er en av flere idretter som er gunstig når man spiller fotball. En blir bedre i fotball av å spille håndball, og man blir bedre i håndball av å spille fotball.

Fysisk aktivitet kan gjøre en forskjell for barn når det gjelder skoleprestasjoner – Kryssmønsteret: koordinasjon og samarbeid mellom høyre og venstre hjernehalvdel. god øye-hånd koordinasjon som forutsetning for lese- og skriveferdigheter.

Minihånball har 1 dugnad i året, denne foregår før jul og går ut på at man selger minimum 4 pakker pølser a’ 3 stk spekepølser for utrolige kr 200,- pr pakke. (Den familie/spiller i håndballgruppa som selger mest får et gavekort på kr 500,- intersport floan).

Treningsavgift er 1 innbetaling kr 500,- i månedsskiftet februar/ mars.

Det er også opprettet en facebookgruppe til minihåndballen. Minihåndball 1., 2 og 3. klasse. Skogn il