Overnatting og bespising

OVERNATTING

Overnatting for alle lag på nyrenoverte Skogn BU-skole, som ligger på samme område som Skognhallen, og med gåavstand til Skogn sentrum med flere dagligvarebutikker.

Hvert lag skal ha minst to voksne ledere på overnattingsstedet. Lederne plikter å orientere sine spillere om branninstrukser og reglement på det enkelte overnattingssted,egen instruks tildeles ved ankomst. Utgangsdørene til skolen stenges kl.23.30. Kl.24.00 skal det være fullstendig ro på skolen. Lag eller enkeltpersoner som ikke overholder bestemmelsene vil kunne risikere å bli bortvist fra turneringen.

 

Viktig! Når lagene reiser, skal de kontakte vaktmannskapet for godkjenning av oppryddingen. Kostnader ved eventuelle ødeleggelser bæres av det laget som har forårsaket skaden. Pulter og stoler settes på plass før avreise. Alle lag må være ute av klasserommene senest kl.14.00 søndag. Lag som ikke overholder dette eller reiser uten godkjent opprydding, vil bli belastet med et gebyr på kr. 1.500,-. Deltakende lag kan oppbevare bagasje i hallene eller på annet anvist sted etter at de har ryddet ut av klasserommene.

ANNEN OVERNATTING

Hvis foreldre eller andre ønsker å overnatte i forbindelse med turneringa, finnes det informasjon om muligheter her.

BESPISNING

Inkludert i deltakerkortet inngår 6 næringsrike, hjemmelagede måltider:

            Fredag:          Kveldsmat kl. 18-20

            Lørdag:          Frokost kl. 07-09

                                  Middag kl.14-16 (Laks med pasta og frisk salat)

                                  Kveldsmat kl. 20-21.30

            Søndag:         Frokost kl. 07-09

                                  Lunsj kl.11-13 (Kyllingsalat)

Tidspunkt kan justeres noe når kampoppsett foreligger

Alle måltider serveres på skolen. Det legges stor vekt på en korrekt sammensatt meny i samsvar med Olympiatoppens anbefalinger, og tilbakemeldingene på maten fra spillere som har deltatt tidligere år har vært meget gode.

Det vil være kiosk med et sunt og godt og rimelig tilbud i  Skognhallen. I Trønderhallen kan man benytte Trønderhallens egen kiosk for kaffe mm.

NØDNUMMER:

Brannvesen 110
Politi 112
Ambulanse 113
Legevakt 74 08 00 00