Camilla tar over stafettpinnen etter Stig!

Camilla Støre er ny styreleder for Skogn IL og overtar dermed oppgavene til Stig Søraker.

Det ble klart da Skogn IL avholdt sitt ekstraordinære årsmøte mandag kveld.

– Jeg har tatt på meg dette vervet fordi jeg synes det er et veldig viktig og fint verv. Jeg engasjerer meg i fritiden til ungene, og har lyst til å være med og ha påvirkning der, sier Camilla Støre.

Hun er født og oppvokst i Sandefjord, men kom etter hvert flyttende til Skogn. De siste årene har hun vært styremedlem i hovedlaget, samt vært leder for allidretten.

– Idrettslaget og bygda er viktig for ungene mine. Alle sammen er med i ulike grupper, og idrett er en stor del av fritiden deres. Sånn sett har Skogn IL også blitt en viktig del av livet mitt nå, sier Støre.

Nå tar hun altså over oppgaven som styreleder etter Stig Søraker som ønsket å trappe ned etter 42 år med ulike verv i idretten.

På det ekstraordinære årsmøte ble det også klart at Stig Myhr har tatt på seg oppgaven som idrettslagets nye kasserer. Dermed er alle vervene i hovedlaget fylt opp.

– Dette ble et veldig bra styre, og jeg vet at det er mange flinke folk som er med på laget fremover, sier Støre.

– Hva slags oppgaver venter?

– Det som blir viktig nå er å ta videre det arbeidet idrettslaget har startet med rundt rekruttering og det å få med flest mulig til å holde på lengst mulig. Få til et fleridrettslag der ungene kan få være med på flere idretter og gjerne opp i ungdomsalder, sier den nye styrelederen.

(Foto: Karoline J. Aabakken).