Turneringsreglement

MB_utv_turn_2010_130

15.-17.august 2014

 

Påmeldingsavgift og deltakerbevis:

Påmeldingsavgift pr lag: 1000,-

Deltakerbevis pr pers: kr. 850,-  (en lagleder gratis pr lag)

Les mer om påmelding og deltakerbevis her

Ankomst:

Lagets ansvarlige leder skal melde deltakernes ankomst til innsjekking i Skognhallen.

Informasjonsmateriell og deltakerbevis utleveres ved ankomst. Dersom betaling for deltakerbevis og påmeldingsavgift ikke er registrert, kan Marit Breiviks utviklingsturnering be om at kvittering forevises.

Alle lag må registrere seg ved ankomst og levere lagoppstillinger og sjekke eventuelle endringer i kampoppsettet. Ingen lag er ansett som registrert for spill før dette er gjort.

Overnatting:

Overnatting skjer for alle lag på Skogn barne og ungdomsskole. Skolen ligger på samme område som Skognhallen. Se mer info om overnatting her

Måltider:

6 måltider er inkludert i deltakerkortet. Alle måltider serveres på Skogn barne og ungdomsskole. Se mer info om bespisning her

Hallene:

Skognhallen og Trønderhallen.

Transport:

Marit Breiviks utviklingsturnering har busser som kjører til og fra Trønderhallen. Det er ikke nødvendig å bestille busser. Rutetider blir publisert på turneringens nettside og i programmet. Deltakere må kunne vise frem deltakerbevis uoppfordret ved kontroll for transport mellom hallene.

Sosialt samvær:

Fredag og lørdag er det sosialt samvær i Skognhallen og på Skogn BU. Deltakerbevis gjelder som inngangsbillett. Det er ikke adgang for andre enn deltakere på Marit Breiviks utviklingsturnering. Program kommer senere.

Ledertreff:

Det blir ledertreff fredag kveld.  Innhold og tidspunkt kommer senere.

 
Premiering:

  • Fair-play
  • Beste lag totalt sett, både på og utenfor banen
  • Dommerprisen

Se mer informasjon under Premiering

Diverse:

Det er ikke tillatt å nyte alkohol i forbindelse med turneringen, heller ikke på reise til og fra. Deltakere som benytter alkohol vil bli bortvist fra turneringen. Røyking er ikke tillatt i hallene og på skolene, og vi oppfordrer alle ledere og foreldre om å avstå fra røyking mens turneringen pågår. Det er også forbudt å benytte ball i ganger og garderober i hallene, samt innendørs på skolene.

Kontaktpersoner:

Turneringsleder: Jørn Kristian Berg

E-post:              jornskofo@hotmail.com

Telefon:             92412158