Bokkhaugen – tursti hvor du møter Ole Brumm og vennene hans.

Mange finner veien til toppen med den fantastiske utsikten ved gapahuken som er utstyrt med ved, bålpanne og kaffekjel. Stien er tydelig merket fra Lundsbustaden skistadion og man går opp på 30-40 min. Nytt av året (2021) er Ole Brumm og vennene hans som man møter på tur oppover.

bokkhaugen

Bukkhaugen – Hundremeterskogen (juni 2021)

Nå vil du møte Ole Brumm og vennene hans på vei opp til Bukkhaugen. Ole Brumm og 6 av hans venner står og venter på deg langs stien og tar imot deg på de ulike etappene opp til toppen. Den første du møter er Ole Brumm selv. Han smiler til deg når du kommer til Langfylltjønna, deretter møter du på en og en på veien videre. Tigergutt, Kengu, Ugla, Sprett, Tussi og Kristoffer Robin.

Vel fremme på Bukkhaugen står Bukken og tar deg i mot, og maten kan du spise under oppsyn og pass av Brunbjørnen.

Den 2. juni ble siste figur plassert ut på stien og det vil etter hvert bli mer informasjon å finne både langs stien og ved veis ende. Initiativtaker Kjellrun Skjerve er veldig fornøyd med figurene og plasseringen av dem. Dette tiltaket er basert på Ildsjelpris som Skjerve fikk i 2019 (DEN NORKE FRILUFTSLIVSPRISEN). Med bistand fra dugnadsfolk og Skogn IL så har ønsket bruk av pengene blitt en realitet.

Dugnadsgjengen har jobbet i flere dager med utplassering av figurene. Det vil etter hvert bli både informasjon og gode sitater å finne på stien. Dugnadsfolket på bilde er Kjellrun Skjerve (initiativtaker), Oddvar Skjerve, Steinar Aune og Gudmund Nesgård. Tore Skjerve og Arild Jønvik har også bidratt mye på dette prosjektet.

 Registrering og uttrekkspremier:

Alle som besøker Bukkhaugen i løpet av sommeren 2021 (fra 5. juni) blir med i trekning av uttrekkspremier. På toppen vil det bli plasser ut en QR kode for registrering om ikke lenge. Mer info kommer.

Vi håper mange tar turen til Bukkhaugen og møter gjengen i Hundremeterskogen. Husk parkeringsavgift på Lundsbustaden – støtter arbeidet til Skogn IL ski.